Nyhed

Jack Harlow aflyser Roskildekoncert - erstatningen er fundet

Succesrapperen er travlt optaget af filmoptagelser og erstattes af Rina Sawayama

Det skulle have været så godt. I sidste måned udgav den amerikanske rapper Jack Harlow sit kritikerroste, andet studiealbum Come Home the Kids Miss You - og kort efter annoncerede Roskilde Festival, at Harlows koncert ved sommerens festival blev flyttet fra Apollo-scenen til Arena, som er festivalen største teltscene.

Nu forlyder det imidlertid, at der slet ikke bliver nogen koncert med Harlow. Han har aflyst alle sine sine koncerter i juni, herunder den planlagte koncert på Arena næste torsdag. Ifølge en udtalelse fra Harlow skyldes aflysningerne uforudsete skred i filmproduktionen White Men Can't Jump, som han medvirker i.

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: Stærke nye sange til din weekend

"Vi er naturligvis kede af, at Jack Harlow har aflyst alle sine koncerter i juni og dermed også hos os," udtaler Roskilde-musikchef Anders Wahrén i en pressemeddelelse, hvor han samtidig afslører erstatningen for Harlow:

"Omvendt glæder vi os over, at vi så får mulighed for at præsentere japansk-britiske Rina Sawayama, en kunstner som vi har fulgt et stykke tid og har meget store forventninger til. Jeg har selv lige oplevet hende på Coachella i Californien, hvor hun overstrålede flere af hovednavnene," lyder det fra Wahrén.

Sawayamas karriere tog for alvor fart i COVID19-nedlukningsåret 2020, hvor hun både indspillede en duet med Elton John og udsendte sit debutalbum, SAWAYMA.

"Det er svært ikke at se Rina Sawayama som kulminationen på den udvikling, der startede med poppen i start-’10’erne, hvor kunstnere som Janelle Monáe, Grimes og SOPHIE (hvil i fred) begyndte at eksperimentere med popmusikken som et massemedie, og lod lige dele genrevridninger, retrobølger og eksperimenterende tendenser få indflydelse på det endelige produkt," skrev GAFFAs anmelder i sin femstjernede anmeldelse af debutalbummet. 

 

ANNONCE