Nyhed

Roskilde-aktuelle Rina Sawayama udgiver ny single

“Catch Me In The Air” er anden single fra hendes kommende album.

Rina Sawayama har netop udgivet en ny single, der er anden sang fra det kommende album “Hold The Girl”, der udkommer d. 2. september.

“Catch Me In The Air” er en hyldest til Rina Sawayamas mor, som under Rinas opvækst var enlig forælder. 

"Jeg ville virkelig gerne skrive om det her mærkelige forhold med enlige forældre - hvor man til tider griber hinanden i luften," forklarer sangerinden i en pressemeddelse.

"'Catch Me In The Air' blev skrevet mellem to lockdowns med Oscar Scheller og Gracey, og jeg ville have hele sangen til at lyde, som om den foregik ved en irsk kystlinje. Vi lavede et toneartskifte til omkvædet i slutningen af forkoret for at få det til at løfte sig og svæve som en fugl,” fortæller Rina Sawayama og tilføjer: “Vi sendte hinanden billeder af kystlinjer, folk der dyrker yoga på en mole, mediterer midt på en mark, høballer osv. for at blive inspireret lydmæssigt."

Foruden den nye single indeholder det nye album også singlen “This Hell”, og er efterfølgeren til det anmelderroste debut SAWAYAMA. Rina Sawayama er kendt for sin forfriskende kombination af alt fra nu-metal og 00’er-pop til klublækre tracks og rap-rock.

Med den nye single følger også en musikvideo, der indeholder optagelser fra fans, hvor Rina optræder på hendes seneste turnéer i Storbritannien og USA.

Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at Rina Sawayama afløste Jack Harlow på årets Roskilde Festival, fordi han havde travlt med TV-optagelser. Du kan opleve Rina Sawayama på Arena torsdag kl. 21.30.

ANNONCE