Nyhed

Peter Schmeichel og Magtens Korridorer-medlemmer i nyt band

Den nye konstellation drager på tour til efteråret

Han er en af alle tiders største, danske fodboldhelte. Og nu kan den i dag 58-årige Peter Schmeichel også skrive forsanger på et i forvejen imponerende CV. Den danske sportslegende har nemlig slået sig sammen med medlemmer af det folkekære rockband Magtens korridorer i bandet The Ones, og til efteråret drager de på turné med en blanding af rockmusik og anekdoter fra Schmeichels liv.
 
Publikum kan se frem til "en musikalsk rejse gennem syv årtiers rockmusik med fængende anekdoter og personlige erindringer fra Peters liv med fodbold, familie, musik, Manchester i 90'erne, Brøndby, landsholdet og legender", som der hedder i en pressemeddelelse.
 
 
”Min far var professionel musiker, og i hans familie var musik både stor passion og en karriere. Det var min far, som insisterede på, at jeg skulle lære at spille et instrument,” fortæller Peter Schmeichel i forbindelse med annoncering af band og turné og forsætter:
 
"I bandet har jeg valgt at tage bagsædet, hvorfra jeg suger til mig i selskab med nogle af Danmarks mest erfarne rockmusikere – og jeg lærer hver dag og elsker at være en del af et velspillende team igen”.
 
Målmanden, som spillede for Manchester United i 1990'erne, synger og spiller guitar og klaver i bandet. Han flankeres af Mikkel Fjelding på bas og kor, trommeslager Anders Ramhede og sanger, guitarist og kapelmester Nicklas Schneiderman. De to sidstnævnte er til daglig medlemmer af Magtens Korridorer, og Schneiderman glæder sig til at tage på landevejen i den nye konstellation.
 
”Jeg ELSKER gode historier, fodbold og rock! Og hvis der er nogen, der har historier om fodbold, og som forstår at fortælle dem, så er det Peter", udtaler Schneiderman og tilføjer: "Det med rock hjælpes vi ad med - og jeg kan nok osse godt overtales til at fortælle en historie eller tre fra landevejene”.
 
The Ones kan opleves i syv såkaldte Rock’n’talks til efteråret:

22.09 – Stagebox, København

23.09 – KulturCenter Skive, Skive

24.09 – Grønnegades Kaserne, Næstved

28.09 - Monjasa Park, Fredericia

29.09 – Turbinen, Randers

30.09 – Tobaksgaarden, Assens

01.10 – Horsens Ny Teater, Horsens

ANNONCE