Nyhed

Robert Smith afslører titlen på The Cures nye album

GAFFA.dk – alt om musik

Der er hele to album på vej efter mange års udgivelsespause

Under BandLab NME Awards, der blev afholdt i London forleden, optrådte The Cure-sangeren Robert Smith sammen med Chvrches. Under et interview benyttede han også lejligheden til at afsløre titlen på The Cures kommende album.

"Jeg har arbejdet på to Cure-album. Et af dem er klar, desværre er det det andet, der er klar, jeg skal tilføje vokal til fire sange på det første. Der er ti numre på hvert album. Vi begynder at mixe den 1. april. Jeg ved, hvad det hedder, jeg kan fortælle, at det hedder Songs of a Lost World," siger han til NME.

Smith fortæller videre, at albummet er næsten komplet og har cover og en trackliste klar. "Det kommer ud... Det går så langsomt på grund af vinyler og sådan, men det kan komme ud allerede... september sandsynligvis. Jeg ville virkelig ønske, det bare kom ud. Jeg kan ikke holde alle forventningerne ud," siger han og fortsætter:

"Det første album er ubønhørligt "doom and gloom". Det er det mest "doomede", vi nogensinde har lavet. Det andet er optimistisk."

Det er mere end 13 år siden, at The Cure udgav deres seneste og 13. album, 4:13 Dream fra oktober 2008. Siden da har de udgivet live-album, koncertfilm og er blevet optaget i Rock And Roll Hall Of Fame. For en måned siden meddelte Smith, at bandet vil fremføre sange fra et af de nye album, næste gang de spiller live, ifølge Post-Punk.

LÆS OGSÅ: The Cure-klassikeren "Faith" fylder 40 i dag – her er en guide til hele bagkataloget

Se hele interviewet fra BandLab NME Awards her:

 

ANNONCE