Nyhed

LYT: Ny single fra Selina Gin fortæller vigtig pointe om kærlighed

Den tidligere Nelson Can sanger bringer endnu en forsmag på kommende soloalbum

I dag (den 16. september red.) har sangskriver, producer og tidligere sanger fra bandet Nelson Can Selina Gin udgivet en ny single kaldet ”I See What You’re Fighting For”. Udgivelsen bliver endnu en forsmag på sangerens kommende debut soloalbum Patiently Waving, der står til at blive udgivet den 30. september 2022.

Tilbage i foråret annoncerede Gin albummet og bragte i den forbindelse den første forsmag med singlen ”Young & Alive”.


Den nye single ”I See What You’re Fighting For” har en stærk personlig nerve med en vigtig pointe om forelskelse og kærlighed, som Gin beskriver:  

– Den sang skrev jeg til min kæreste, da han blev ramt af depression efter sin fars død. Det var ret tidligt i vores forhold, og samtidig med at han kæmpede med depressionen, følte han også dårlig samvittighed over at han ikke kunne give mere af sig selv til mig. Sangen var min måde at fortælle ham, at jeg var der, og jeg ville blive ved med at være der, indtil han kom ud på den anden side, fortæller sangeren i en pressemeddelelse og uddyber:


 

– Den betingelsesløse kærlighed, der gives uden krav om øjeblikkelig gengældelse. Kærligheden, der gives til din elskede, som er ude af stand til at vise eller måske endda føle den samme kærlighed til dig lige nu. Den kærlighed kan virke som en redningskrans til en person, der er ved at drukne i sit eget sind, og det er måske den vigtigste kærlighed, du kan give.  

I forbindelse med udgivelsen af Selina Gins soloalbum vil næste udgave af GAFFA bringe et åbenhjerteligt interview med sangeren.  

LÆS OGSÅ: Selina Gin annoncerer første headlinerkoncert med fuldt band


ANNONCE