Nyhed

LYT: Søstr(ene) Foo springer ud som duo og er klar med debutsingle

Søstrene Foo er gået sammen i et nyt projekt på den nye sang

Sharin Foo, bedre kendt som sangeren fra The Raveonettes, har udgivet debutsinglen ”Peace of Mind” med sin søster, Louise Foo, fra det nu opløste Giana Factory. De kalder deres duo for Søstr. 

Sangen handler om en ubalanceret verden, og hvordan man skal forsøge at finde ro under en ydre og indre krise, står der i en pressemeddelelse i forbindelse med sangen.

”I disse nedbrændte skove, turbulente vande, må du hellere finde ro i sindet,” synger de blandt andet i den elektroniske sang, hvor stemmerne nærmer sig en dialog som to søstre, der forsøger at forsikre hinanden om, at alt nok skal gå.


Det er første single fra ep’en af samme navn, der udkommer den 25. november.

Sharin Foo tager på turné med The Raveonettes i slutningen af 2022, hvor de genopfører det 20 år gamle album Whip It On! fra 2002.


Bandet optrådte blandt andet i Musikhusparken i maj måned, hvor GAFFA gav dem fire ud af seks stjerner.

”Koncerten beviste, at hypen fra 2002 bestemt var berettiget, sangene fra dengang holder stadig, og The Raveonettes er fortsat et stærkt liveband,” skriver Ole Rosenstand Svidt og fortsætter:


”Det understregede dog også, at det var godt, at duoen kom fri af snævre dogmer om sange i samme toneart, for ellers havde de nok ikke haft en karriere, der har strakt sig i nu 20 år.”

LÆS OGSÅ: The Raveonettes udgiver nyt minialbum

ANNONCE