Nyhed

Søren Huss udvider ellers udsolgt turné

Der er godt nyt til dem, der ikke nåede at få billetter til de første koncerter

Det er kun to uger siden, at Søren Huss annoncerede tre koncerter i Aarhus, København og hjembyen Nyborg, som alle blev udsolgt på blot én dag. Derfor er der sat 12 nye datoer på plakaten til foråret 2023, hvor Huss besøger Danmarks koncertsale med sit orkester.

Det er over et år siden, at han blev ramt af en depression og trak sig fra musikken, men nu er han atter klar, når han både giver tre udsolgte koncerter til vinter og starter en større Danmarksturné til foråret.

”Her for tre uger siden startede jeg med at mødes med mit orkester i et øvelokale for første gang i to år, og det føltes rigtig, rigtig dejligt. Så derfor har jeg besluttet, at det er tid til, at jeg kommer ud og møder alle jer dejlige mennesker,” sagde han i en Facebook-video.


Sangeren optrådte tilbage i 2020 med Copenhagen Phil i Konservatoriets Koncertsal i København, hvor han blandt andet spillede en særlig udgave af nummeret ”Et helt almindeligt liv,” som du kan høre her:

GAFFA gav koncerten fire ud af seks stjerner.


”De ekstra lag, som lægges oven på de velkendte Søren Huss-sange, løfter virkelig sangene op i et højere luftlag. Et luftlag, som kun den klassiske musik formår,” skrev Rasmus Hans Jensen og fortsatte:

”Den gode start fortsætter de første fire sange, hvor jeg er speciel vild med ”Entreprenør,” og hvor jeg i nogle momenter føler mig hensat til et Hans Zimmer-soundtrack, især da sangens crescendo indtræffer, og en musikalsk hypnose tager over.”

Man kan købe billetterne fra fredag den 23. september klokken 10.00 her.


LÆS OGSÅ: Søren Huss tilbage efter depression – giver koncerter igen

Koncerter

On. 12. april - Vejle Musikteater


To. 13. april - Fredericia, Eksercerhuset

Fr. 14. april - Odense, Magasinet

Lø. 15. april - København, DR Koncerthuset, Koncertsalen


Ti. 18. april - Roskilde Kongrescenter

To. 20. april - Silkeborg, Jysk Musikteater

Fr. 21. april - Aarhus, Musikhuset Aarhus, Store Sal


Lø. 22. april - Aalborg, Musikkens Hus, Koncertsalen

On. 26. april - Esbjerg, Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

To. 27. april - Holstebro, Musikteatret


Fr. 28. april - Kolding, Samværket

Lø. 29. april - Greve, Portalen

ANNONCE