Nyhed

VIDEO: Se Björk udspændt mellem kærlighedens tre sfærer

Det islandske unikum giver endnu en forsmag på nyt album

For få uger siden annoncerede Björk den forestående udgivelse af sit 10. studiealbum. Albummet, som har fået titlen Fossora og udkommer den 30. september, er første nye studiealbum i fem år fra den i dag 56-årige sanger.

I sidste uge udkom første single - og medfølgende, betagende video - og nu har Björk så sluppet endnu en forsmag på det kommende album. Der er tale om en sang med titlen ”Ovule” og en dertil hørende musikvideo, der på bedste Björk-maner hverken går ned på visuelle effekter eller spraglede outfits.

I en udmelding på sin Instagram-profil har Björk udtalt følgende om det nye nummer:


”For mig er ”Ovule” min definition af kærlighed. Det er en meditation om os som elskere, der går rundt i denne verden, og jeg forestiller mig to sfærer eller satellitter, der følger os rundt. Én oven over os, der repræsenterer ideel kærlighed og én nedenunder os, der repræsenterer kærlighedens skygger, skriver Björk og fortsætter:

”Vi går selv rundt i den tredje sfære af ægte kærlighed, hvor hverdagens mandag morgen mødes-i-køkkenet-kærlighed lever”.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Björk (@bjork)


Björk har for nylig lanceret podcasten Björk: Sonic Symbolism, hvor hun går i dybden med hele sit musikalske bagkatalog. De første tre episoder udkom den 1. september og omhandler sangerens tre første album: Debut fra 1993, Post fra 1995 og Homogenic fra 1997.

Du kan se musikvideoen til "Ovule" lige her:


LÆS OGSÅ: Björks musik bliver til dansk danseforestilling

ANNONCE