x
The Drums: Abysmal Thoughts

The Drums
Abysmal Thoughts

Amerikansk solskins-indie

GAFFA

Album / Anti
Udgivelse D. 17.06.2017
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Amerikanske The Drums er på dette deres fjerde udspil decimeret til udelukkende at bestå af frontmand Jonathan Pierce – der spiller samtlige instrumenter på albummet. Det lykkedes i høj grad at få de ringlende guitarer, de simple trommer og synth-bidder til at lyde som et organisk hele og som et helt band.

Åbningsskæringerne Mirror, I’ll Fight for You og Blood Under My Belt fungerer som en solskinspoppet treenighed, og Pierces lyse vokal matcher de fine, lette popmelodier rigtig godt.

Egentlig svinger Heart Basel også ok, men her begynder det enkle instrumentale at halte lidt mere. Instrumenterne stikker i forskellige retninger, og Pierces stemme, der synger under selvsamme vokal, bliver en smule letbenet. Det er også, som om Under the Ice kunne have været bedre tjent uden synth og udelukkende havde været båret af sit catchy guitarriff.

Overordnet har enmandsbandet The Drums virkelig godt styr på stilen og rammer bull's eye, hvis man har brug for en ubekymret lo-fi indieplade til sommerens lyse nætter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA