x
Andy Bell: Non-Stop

Andy Bell
Non-Stop

Andy Bell: Non-Stop

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 24.05.2010
Anmeldt af
Anders Bøgh

Som den ene halvdel af Erasure har Andy Bell gennem de sidste knap 25 år solgt millioner af albums og singler. Og han har i den grad været med til at skabe den elektro-bøsse-pop, som Erasure og Pet Shop Boys vel nok står som de største frontfigurer for.

Nu er han så klar med sit andet solo-udspil, et album der i denne anmelders ører kunne være et Erasure-album. Andy Bells stemme er nærmest indbegrebet af Erasure, og selvom Non-Stop er knap så poleret som det typiske Erasure-materiale, og i stedet en anelse mere på en gang afslappet og beskidt, så kunne man godt blive snydt. Det er altså stadig - på godt og ondt - umiskendeligt elektro-bøsse-pop.
Jeg er selv en stor fan af Pet Shop Boys og mener også, at Erasure momentvis har givet os nogle udødelige klassikere. Men lytter man begges bogkataloger igennem, så er der bestemt også materiale imellem, der ikke vil gå over i musikhistorien. Det er, som om genren har et højt topniveau og et lavt bundniveau.
Non-Stop ender det meste dog et sted midt imellem. Hist og her kunne det godt lyde som en blanding af Erasure og Calvin Harris, uden at det dog bliver så godt, som den blanding ellers lyder. Det er svært at fremhæve nogle numre, da det hele er sådan lidt middel. I den gode ende finder man førstesinglen Call On Me, i den knap så gode DHDQ.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA