x
Musiq Soulchild: Musiqinthemagiq

Musiq Soulchild
Musiqinthemagiq

Musiq Soulchild: Musiqinthemagiq

GAFFA

Album / Atlantic Records
Udgivelse D. 11.09.2011
Anmeldt af
Sohail Hassan

På sit sjette udspil er Musiq Soulchild næsten gået helt r&b frem for den ellers så stilfulde neo-soul, han tidligere stod for. Albummet lægger ud med party-rockeren Anything featuring Swizz Beatz (som ellers kun plejer at producere) baseret på det gamle hit Walking Into Sunshine med Central Line, men det virker på ingen måde. Det gør resten albummet desværre heller ikke.

Det ene jævnt kedelige kærligheds-nummer afløser det andet. En forklaring kan være, at hans faste producere er blevet erstattet af Wyclef Jeans producerpartner Jerry Duplessis, som står bag det meste. Soulchild selv synger nemlig stadig ganske udmærket og besidder stadig en ret unik vokal.

De svenske producer-team Element står bag et tilnærmelsesværdigt godt nummer, Yes. Det ene overraskende nummer, som altid er på Musiqs album, må siges at være den synth-tunge sidste skæring Likethesun produceret af Jesse "Corporal" Wilson. Men som helhed ligger albummet langt under par. Har vi mistet endnu en soul-stjerne til middelmådigheden?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA