x
New Politics: A Bad Girl In Harlem

New Politics
A Bad Girl In Harlem

New Politics: A Bad Girl In Harlem

GAFFA

Album / RCA / BMG
Udgivelse D. 09.09.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

De er måske nok danske på bunden og gjorde først væsen af sig i KarriereKanonen tilbage i 2009, men New Politics har en lyd, der i den grad matcher deres nye græsgange i USA: en velproduceret omgang tyggegummi-alt-rock med skelen til både pop og punk.

Lige ud ad landevejen lyder Berlin, med stort omkvæd og rockguitar, der dog overskygges af Die Together, der simpelthen lyder som den single, Muse har ledt efter på de sidste mange album. Det er teatralsk og sublimt udført på en virkelig over-the-top-facon.

I den anden grøft er man ovre i One Direction-territorium på Stuck On You, der er det rene candyfloss til øregangene med strygere og ømt klaver. Som modstykke står den Offspring-klingende Just Like Me, der på grel screamo-facon bralrer hult om at være unik og wannabe.

Flere steder bliver der uelegant forsøgt med rap-syngen, og lyrisk virker rimordbogen noget gennemtærsket. Det ændrer dog ikke på, at New Politics leverer varen på en facon og i en kvalitet, der snildt matcher store amerikanske genre- og åndsfæller som Fall Out Boy og Paramore.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA