x
Adam Cohen: We Go Home

Adam Cohen
We Go Home

Adam Cohen: We Go Home

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 15.09.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det må ikke være let at være søn af den levende Leonard Cohen og så skabe sin egen musikalske identitet. Men Adam Cohen har stille og roligt bevist sig selv, og på We Go Home lyder han i den grad som sig selv – og faderen.

Adam Cohen kan nemlig ikke løbe fra stemmen, der trods sin lysere karakter lyder som en den yngre Leonard Cohen. Han kan heller ikke løbe fra fraseringerne og de fortællende historier. Alligevel lykkes det for ham at skabe sit eget udtryk med en række stærke sange, der trækker fortrinligt på den amerikanske folkemusik. Det er i disse enkle sange, at Adam Cohen skinner skarpest.

Albummet er indspillet på den græske ø Hydra, hvor Adam levede sine første år med Leonard Cohen. Og We Go Home er en form for dialog med faderen, hvor der direkte refereres til Leonard Cohens største hit First We Take Manhattan Uniform. Måske derfor har junior også behov for at træde lidt ud af skyggen undervejs på albummet, som i den mere luftige Love Is, der dog trækker på faderens spirituelle sider. We Go Home er fuldblods Cohen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA