x
Joe Bonamassa: Live at Radio City Hall, dvd/cd

Joe Bonamassa
Live at Radio City Hall, dvd/cd

Joe Bonamassa: Live at Radio City Hall, dvd/cd

GAFFA

DVD / Provogue
Udgivelse D. 02.10.2015
Anmeldt af
Henrik Friis

Joe Bonamassa bliver ved med at finde på undskyldninger for at hælde live-dvd'er ud: Rekord-forsøg i London, hyldest til blues-helte i Red Rocks osv – og nu newyork'erens første koncert i hjembyens Radio City Hall.

Man kan med en vis ret sige, at der ikke er mere kød på det ben – så speciel er hans sangskrivning, stemme og guitarspil altså heller ikke.

Men så alligevel: Koncerten er splittet op i en akustisk del med hans svensk-irsk-amerikanske besætning og så en elektrisk med hans amerikanske gruppe med blæs og det hele. Men selv om begge grupperinger er dvd-foreviget flere gange i løbet at de senere år, så er der alligevel så mange nye numre, at det ikke er ren gentagelse. Og frem for alt skal Bonamassa have ros for, at han bliver bedre og bedre til at skabe en gennemført bund og organisk feeling i de forskellige bandopstillinger. Det er kvalitetsfolk, han omgiver sig med, samtidig med at hovedpersonen selv brænder mere for sin musk, end blærer sig – uanset hvad man så mener om hans udtryk. (Den medfølgende cd er et anderledes sammensat koncentrat af aftenen)

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA