x

PLAYLISTE: Spritnye tracks til din weekend

PLAYLISTE: Spritnye tracks til din weekend

Fredag er store udgivelsesdag i musikverdenen – musikerne har kreeret, og vi har brygget en playliste sammen med vores favoritter. Læs om ugens nye singler og hør dem nederst i artiklen på vores playliste “Ugens Bedste Sange”, som du kan følge på Spotify.

Selma Judith: Kind of Lonely
P3 og KarriereKanonen holder skarpt øje med denne nye artist - og det forstår man godt. “Kind of Lonely” er den 23-årige københavners debutsingle, og en vellykket én af slagsen. Hun har dog allerede foden placeret indenfor musikverdenen som harpenist, hvor hun har optrådt med navne som MØ og The National.

Fall Out Boy: Lake Effect Kid
Måske du kender dem mest fra dine emo-år, men det amerikanske band er stadig lige aktuelt med deres poppede punk og rock, som de fortsat formår at forme og udvikle efter tidens lyd. Singlen her er den første på deres triple-udgivelse fra i dag, der også inkluderer numrene “City In A Garden” og “Super Fade”.

Liam Payne, French Montana: First Time
Payne har udgivet en fire numre lang ep i dag, under samme navn som singlen her. En forholdsvis simpel popsang, der vellykket spiller på de populære latino-rytmer. French Montana tilføjer en god kant fra hip-hop verdenen.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Solid storytelling fra Pede B

Clara: Slippin’
Den her unge kvindes vokal er ikke for sjov - den er til gengæld helt virkelig og helt fantastisk fed. Clara har en indre power, der både gennem vokal og nummerets opbygning stråler klart igennem. “Slippin’” er blot åbningsnummeret på den ni numre lange udgivelse August Eighteen, der er landet i dag.

Nick Jonas, Robin Schulz: Right Now
Den yngste Jonas har fundet kærligheden og er nyligt – en klar tematik på “Right Now”. Det handler om kun at have lyst til hende, som er det eneste, man tænker på, selv når hun ikke er der.

Bas, J. Cole: Tribe
Rapperen fra Queens' nye album er lige på trapperne, og her får du, med assistance fra J. Cole, en sidste smagsprøve på, hvad du kan forvente dig. "Tribe" er et rytmisk og farverigt nummer, hvor både Bas selv og J. Cole brillierer. Bas er signet ved Coles label Dreamville Records.

LÆS OGSÅ: Sony har udgivet falske Michael Jackson sange

Blood Orange, ASAP Rocky, Project Pat: Chewing Gum
De afslørede sangen i sidste uge på amerikansk tv, og nu er den landet på din streamingtjeneste of choice sammen med de femten andre sange på Negro Swan-albummet. Et album, Dev Hynes allerede har fået flere rosende anmeldelser for. “Chewing Gum” skulle være det mest “hip-hoppede” nummer på pladen. 

Logic: The Return
Stærkt, nyt, energifyldt nummer fra en frisk Logic. “The Return” er en del af en række singler, musikeren har udgivet i år, hvor han også har udgivet en ep. Senest har vi fået “One Day” med Ryan Tedder fra OneRepublic, som Logic optrådte med til MTV’s Video Music Awards.

Seinabo Sey: Good In You
Soul-pop-sangerinden giver koncert i Operaen, København den 11. november, og nu har du lidt mere at synge med på. Et nummer til den mere poppede og glade side fra sangerinden, der før denne har udgivet singlen “Breathe”, der bevægede sig mere over i den seriøse og dybe soul-sfære.

LÆS OGSÅ: Paul McCartney til Danmark

Disclosure: Moonlight
De to britiske drenge bag Disclosure har udgivet intet mindre end fem singler denne uge. De startede med “Moonlight”, som måske er det nummer med den mest genkendelige Disclosure-lyd. Man kan fornemme, at de to brødre søger at genopfinde sig selv og prøve noget nyt, efter de har holdt en pause fra musikken.

Nicky Romero, Stadiumx ft. Matluck: Rise
Måske lettere uheldigt en single af samme navn som den populære nye single fra Jonas Blue – eller måske det faktisk er en fordel? Det er uanset en meget klassisk EDM-sang, der ikke prøver på noget helt skørt og unikt, men derimod spiller på en god vokal og et sikkert drop med en god, genkendelig rytme. 

Kailee Morgue: Siren
Netop som en sirene fanger Kailee Morgue lytteren i sit net med sin stemme. Den kun 20-årige udgav sin debutsingle “Medusa” sidste år, og der er fortsat en inspiration af den græske mytologi at spore i musikken fra Morgue. 

LÆS OGSÅ: Taget faldt sammen under Limp Bizkit-koncert

Jessie J: Love Will Save The World
Omend sandt, så er titlen på den nye Jessie J-single måske lettere naiv eller kikset i nogles øjne. Det bliver dog fuldstændig irrelevant, så snart nummeret spiller, hvor hendes vokal lyder bedre og stærkere end nogensinde før. Det er ikke et vildt og crazy popnummer med store navne, men en simpel, stærk præsentation af et godt budskab og en imponerende sangerinde.

Ofenbach, Benjamin Ingrosso: Paradise
Den tidligere repræsentant for Sverige i Eurovision med sangen “Dance You Off”. Benjamin Ingrosso er blevet en yderst populær herre i hjemlandet. Senest har han udgivet den søde sommer-single “I Wouldn’t Know” med et ellers mindre sjovt tema, og så er han ved at lægge sidste hånd på sit debutalbum. Smart valg fra den franske DJ-duo bag “Be Mine”, der snart har 100 millioner visninger på Youtube, at gå i samarbjede med denne herre. 

YOAV: Touch
Den israelsk-fødte Yoav er endelig tilbage efter flere års stilhed! Det eventyrlige og drømmende nummer byder på et elektronisk down-tempo med Yoavs karakteristiske vokal i front – et glædeligt gensyn med singer-songwriteren. Yoav er samtidig snart på trapperne med det fjerde studiealbum, Multiverse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA