x

Lily Electrics turnédagbog fra Tyskland kapitel 1

Lily Electrics turnédagbog fra Tyskland kapitel 1

Kære Dagbog.

Berlin, Dresden og Königstein.

Det er i dag tirsdag d. 26. maj, og vi sidder i en lækker træhytte ud til vandet, i et område, de kalder Sachsische Schweiz. Vi skulle have spillet i Hamburg til aften, men showet blev aflyst på grund af en storm, som har kostet to gode tyskere livet. Nu nyder vi så vores fridag på et hotel midt i en tysk nationalpark med bordtennis, lækker rødvin, gode øl og er omringet af fantastisk skov og Grand Canyon lignende klippemiljø lige ned til floden Elben. Her er utrolig varmt og solen skinner. Optur!

I lørdags ankom vi til Berlin og spillede et legendarisk show på Bang Bang Club i Mitte. Vi var alle småsyge og totalt smadrede efter en lang fredag på Spot Festival og en endnu længere lørdag i tog mod Berlin. På trods af det blev koncerten, ikke mindst takket være publikum, en orgastisk udløsning af støj og dejlige melodier, som lovede godt for resten af touren. Generelt virker det tyske publikum mere åbne og knap så stramme, som det danske publikum til tider kan virke.

Søndag havde vi fri og brugte dagen på at spille bordtennis i Mauerpark, og på at blive os selv, efter en usandsynligt kedelig Spot Festival og en hård lørdag.
I går mandag kørte vi i tre timer stik syd mod Dresden, hvor vi spillede på en lille klub, der hedder Ost Pol. Et meget lille sted, som allermest mindede om en lille dagligstue i det gamle DDR. Indtil 10 min før koncerten startede, var der kun kommet tre mennesker, men så lige i det øjeblik, vi gik på, blev stedet fyldt. Koncerten gik super fedt og med de snævre omgivelser opstod der en nærmest magisk stemning, og endnu engang fik vi optur over den tyske crowd.

I morgen går turen så videre mod Frankfurt.

Jens og Silas


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA