x

Tourdagbog fra The Late Great Fitzcarraldos – del 3

Tourdagbog fra The Late Great Fitzcarraldos – del 3

I dag sov vi ikke så længe. Da vi var kommet ud af vores senge, gik vi på museum og så en udstilling med den japanske kunstner Hokusai fra 1700-tallet, hvis samlede værker blev vist for første gang uden for Japan. Han var en mester inden for træsnit, og har åbenbart inspireret en del store europæiske kunstnere som Van Gogh, Monet og Gaugain.

Efter at have drømt os væk i Japanske snelandskaber og dæmoner gik vi en lang tur, hvor vi blandt andet mødte en sækkepibespillende favn, og slog et smut forbi en kirke for lige at lade lidt op til aftenens koncert på rockklubben Magnet. De næste par timer er lidt slørede i vores hukommelse, men tilsyneladende blev Tobias taget med af sin gamle polske tømrer Darek og forsvandt i en rus af lige dele kærlighed og paranoia. Vi andre drak sjusser med vores ven Sam. Kort før showstart dukkede Tobias op lettere forvirret , men vi fik ham på benene og spillede en kåd koncert for en flok glade tilskuere.

Resten af natten blev tilbragt i selskab med vores tyske plademand Kai på den gigantiske borg-lignende natklub, Kater Lipzig, som ligger ned til Spree. Smukke stunder fulgte med lange knus på dansegulvet og en vens fortælling om hans spirituelle rejse med en shaman på ayahuasca. Da solen stod op, så vi hinanden i øjnene ved flodbredden, og da hentede Frank Neumann os, og vi hilste på solen fra bagsædet af hans jeep og faldt i søvn.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA