x

Rasmus Walter giver akustisk koncert til foråret

Rasmus Walter giver akustisk koncert til foråret

Til foråret giver Rasmus Walter en usædvanlig koncert i Koncertsalen, når han torsdag den 24. marts spiller sin musik i akustisk udgave sammen med Leif Bruun på pedal steel guitar og Martin Birksteen på keys samt en række gæstestrygere. Det bliver en koncert for et siddende publikum, og dermed får musikken et andet udtryk end tidligere set og hørt.

Rasmus Walter udgav i slutningen af 2014 sit tredje album "Verden i Stå". I august i år fulgte han det op med albummet "Live", som blev indspillet ved en udsolgt koncert i Store Vega i København. Den 22. oktober starter han igen på turné, når han spiller i Pavilionen i Grenå. Denne turné varer indtil den 21. november, hvor han spiller udsolgt koncert på Train i Aarhus. Turnéen består af 14 koncerter, hvoraf der er udsolgt i Næstved, Holbæk, Struer, Aarhus og København, mens der meldes om få billetter til koncerten i Køge.  

Walter har turneret og spillet et utal af koncerter med sit band de sidste fire år, men til foråret tager han sine liveoptrædener i en ny retning, når han giver akustisk koncert. Til koncerten vil der være masser af nærvær og historiefortællinger fra de mange ture på landevejene, og de tre musikere ser frem til at vise publikum en mere intim side af Rasmus Walters musik.

Rasmus Walter i akustisk trio

DR Koncerthuset, Koncertsalen

Torsdag 24. marts 2016 kl. 20.00

Billetsalget starter tirsdag 6. oktober kl. 10.00 hos DR Koncerthuset

Hør hittet "Endeløst" i en akustisk udgave her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA