x

Macklemore & Ryan Lewis til Danmark

Macklemore & Ryan Lewis til Danmark

Torsdag den 10. marts 2016 spiller den usædvanlige rap-gruppe Macklemore & Ryan Lewis i Forum, København. 

Til den tid vil der være gået to et halvt år, siden duoen sidst gæstede Danmark, hvor de sidst spillede i Tap1. En koncert, der markerede de to mænd som nogle af de mest spektakulære live-performere inden for rap-kategorien.

"De kan deres kram, de to, og den ret store variation, der er i numrene, gav en god dynamik. Samtidig er det altid en fornøjelse at lytte til en rapper, der kan formidle sin historie live - hvor ord og indhold er vigtigt og tydeligt går igennem," skrev GAFFAs anmelder om koncerten.

Til koncerten vil man formodentlig kunne høre de to seneste singler, "Growin' Up (Sloanes Song)" og "Downtown", der udkom tidligere på året. 

I august måned udgav duoen "Growin' Up (Sloane's Song)", hvorpå Ed Sheeran medvirkede. Sangen er skrevet til Macklemores nyfødte datter og er en slags kærlighedsbrev, hvori han blandt andet fortæller, at livet handler om at tage chancer. Kort efter kom den stjernespækkede musikvideo til "Downtown", der tæller hiphop-koryfæer som Grandmaster Caz, Kool Moe Dee og Melle Mel samt Foxy Shazam-sangeren Eric Nally.

Varm op med den pompøse "Downtown" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA