x

Ane Brun giver dansk koncert

Ane Brun giver dansk koncert

Ane Brun giver koncert i Store Vega den 4. marts.

Norske Ane Brun har været på musikscenen i mere end 10 år. I 2003 brød hun igennem i sit hjemland med debutalbummet " Spending Time with Morgan". Det var dog først i 2011, at det danske publikum for alvor fik øjnene op for Ane Brun. Det skete med albummet "It All Starts with One", som sparkede Ane Bruns internationale karriere igang.

Nu er hun igen albumaktuel med "When I'm Free", som udkom i september i år. Det fører hende til Danmark til foråret. Sidste gang, Ane Brun optrådte i Danmark, var i 2014 på Northside Festival. En koncert, som GAFFAs anmelder gav fuld plade med hele seks stjerner og kaldte for mageløs.

Hendes seneste album har ligeledes fået flotte anmeldelser. GAFFAs anmelder gav det fem stjerner og skrev at "tonerne fra det norske højdedrag er på støt stigende kurs med en kunstner, der ikke er bange for den musikalske klatretur opad".

Ane Brun (NO)

Store Vega, København

Fredag den 4. marts 2016

GAFFA Plus-medlemmer kan købe billetter i presale her fra tirsdag 27. oktober klokken 10 før det officielle salg åbner dagen efter. Bliv gratis GAFFA Plus-medlem her.

Se videoen til "Directions" fra Ane Brun seneste album her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA