x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Uhyggelig fredag under palmerne

Det har lige været Halloween, men for de nervøse sjæle er uhyggen endnu ikke ovre. I hvert fald ikke, hvis man er af den overtroiske natur. Men trods den uhyggelige dato inviterer den københavnske rom-bar Brass Monkey indenfor i varmen, hvor du kan få mulighed for at drukne din overtroiske nervøsitet med deres famøse The Zombie-drink. Der er naturligvis sørget for musik, der denne aften leveres af Coconut Jim, som disker op med 60'er-grooves og surfer-vibes.

Hvad: Coconut Jim @ Brass Monkey

Hvor: Brass Monkey, Enghavevej 31, Kbh. V

Hvornår: 13. november fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Galskaben sætter gang i Pumpen

Drømmer du dig til sol og sommer, fest på stranden og bassens varme skyllende igennem kroppen, har det københavnske spillested, Pumphuset sandsynligvis svaret. På fredag diskes der op med et dancehall-maraton af en anden verden, hvor et udvalg af Danmarks bedste dancehall-crews indtager spillestedet med dans og tung bas. Læs mere om arrangementet og de forskellige crews her.

Hvad: Dancehall Madness

Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V

Hvornår: 13. november fra kl. 22.00

Hvordan: Officielt billetsalg

 

Shaq & Friends tredje genkomst

Endnu en gang gæster den københavnske dj, Shaq den aarhusianske natklub og spillested, Double Rainbow, hvor han denne gang har taget nye venner med. På plakaten er blandt andre københavnske Waqar, blandt andet kendt fra at skabe nogle af Distortions vildeste fester, hvor der vil blive disket op med et dj-sæt af massiv house og disco-vibes. Der skal danses hele natten, så Double Rainbow har derfor arrangeret et program, der ikke slutter før den lyse morgen.

Hvad: Shaq & Friends #3

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår. 13. november fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Berlinerlyd i Kødbyen

Det kan være svært at forestille sig noget mere unikt end Berlins elektroniske musikscene. Den har gennem tiden overtaget alverdens dansegulv og opnået en popularitet, som sælger sig selv. Den københavnske natklub og spillested KB18 har på lørdag derfor inviteret tyske Milton Bradley, som er vokset op i sen-80'ernes Berlin. Oprustet med dyb syrehouse og en kærlighed til belgisk techno er der ingen tvivl om, at festen vil blive sat øjeblikkeligt i gang, lige inden klokken slår midnat.

Hvad: REA #28 // Milton Bradley

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 14. november – kl. 23.55-08.00

Hvordan: Facebook-event

 

Dans for frihed

Der er varme rytmer på den københavnske natklub Bolsjefabrikken, når der på lørdag skal danses for frihed. Sat op i sympati med gruppen Freedom of Movements er formålet at danse sig frem til fred og frihed, når de varme latinamerikanske cumbia-rytmer, afrobeat og reggae skyller ud gennem højtalerne. Husk de gode dansesko, for der skal danses hele natten.

Hvad: Dancing for Freedom og Movements

Hvor: Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, Kbh. Ø

Hvornår: 14. november fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Jams på Culture Box

På lørdag fyres der op for en mere utraditionel dj-konstellation end ellers set i denne weekends natteliv. Den københavnske natklub Culture Box vender tilbage med jam-eventet, hvor to dj's sættes op ved siden af hinanden for at kombinere deres egne individuelle rytmer, som sammensættes til et unikt lydbillede. Aftenen ser et hav af line-ups, som du kan læse mere om her.

Hvad: Jam the Box

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K

Hvornår: 14. november fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA