x

A Tribe Called Quest bliver genforenet hos Jimmy Fallon

A Tribe Called Quest bliver genforenet hos Jimmy Fallon

I morgen, fredag den 13. genudgiver hiphop-gruppen A Tribe Called Quest deres legendariske debutalbum "People's Instinctive Travels and the Paths of Rhythm" fra 1990. Et album, som indeholder udødelige hits som "Can I Kick It?" og "Bonita Applebum", og i den anledning gæster gruppen den underholdende talkshowvært Jimmy Fallon i "The Tonight Show" på udgivelsesdagen.

"Jeg havde det her album i tankerne, år før jeg lavede det" siger Q-Tip, rapper og producer i en pressemeddelelse citeret af Pitchfork. Hans bandkollega Ali Shaheed Muhammad udtaler i samme pressemeddelelse: "Det her album har en stor betydning. Det var begyndelsen på vores karriere; begyndelsen på vores aftryk; begyndelsen på at se livet på den måde, vi så det, og det, at vi havde mulighed for at nedfælde det hele i ord og musik."

Den New York-baserede hiphop-gruppe blev dannet i 1988, og samplede og rimede sig igennem fem album, til gruppen splittede op i 1998. Der gik seks år med solokarrierer, før de genforenedes i 2004 ved en enkelt koncert som hovednavn på Rock the Bells-hiphop-festivalen i Anaheim, Californien. De fandt igen sammen i 2006 og blev atter opløst i 2013 uden at have udgivet et nyt album.

Pharrell Williams, CeeLo Green og J. Cole har sørget for, at du kan blive ordentligt opvarmet til i morgen med tre remixes fra debuten.

CeeLo Green: https://www.youtube.com/watch?v=GLDoO3YOxiU

J. Cole: https://www.youtube.com/watch?v=oiIjRs8M2KY                 

Pharrell: https://www.youtube.com/watch?v=aS_rkTi0D_M

Albummet bliver genudgivet i en 25 års jubilæumsudgave. Annonceringen kan du se her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA