x

Oplev unik Iceage-optræden på Frost Festival

Oplev unik Iceage-optræden på Frost Festival

Fra den 5.-27. februar løber Frost Festival 2016 af stablen på forskellige steder i København, hvor festivalen præsenterer en bred palet af musikere og bands i rammer, der udfordrer den gængse opfattelse af, hvad en koncert skal indeholde, og hvor den skal foregå. I dag kan Frost så tilføje Iceage og strygerensemblet Stargaze samt marokkanske Maalem Omar Hayat til programmet.

Danske Iceage udgav i 2014 deres anmelderroste tredje album "Plowing Into the Fields of Love", hvor bandet på indspilningerne blev gæstet af det tyske klassiske ensemble Stargaze. De to grupper bliver nu forenet til en unik koncert på Bremen Teater den 9. februar, hvor de i fællesskab vil spille sange fra "Plowing Into the Fields of Love" i versioner, der har samme instrumentering som studieindspilningerne. Koncertoplevelsen bliver unik i mere end en forstand, da det også er eneste planlagte optræden af denne karakter på dansk jord.

Gnawa er en musikalsk genre, der har sine rødder i Afrika omkring Marokko og Algeriet, og i samarbejde med Fonden Roskilde Festival og spillestedet Global vil Frost omdanne weekenden den 12.-13. februar til et par dage i gnawaens tegn. Den 12. februar i Nikolaj Kunsthal vil marokkanske Maalem Omar Hayet med sit band i samarbejde med amerikanske DJ Rupture stå for en koncertoplevelse, der forsøger at kombinerer tranceskabende toner fra både elektronisk musik og gnawa.

Den 13. februar vil Maalem Omar Hayet ligeledes stå for et gnawa-maraton på spillestedet Global, hvor han vil udføre dele af en såkalt "Lila", en oplevelse af hele fire timers varighed.

Billetter og yderligere information kan findes på Frost Festivals hjemmeside.

Lyt til Iceage uden Stargaze med "The Lord's Favorite" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA