x

Nyt Animal Collective-album ude 10. september

Nyt Animal Collective-album ude 10. september

Den opfindsomme alternative amerikanske kvartet Animal Collective er så småt ved at være klar med en opfølger til det roste "Feels"-album fra 2005.

Den nye plade har fået titlen "Strawberry Jam" og bliver Animal Collectives første udgivelse efter deres hop fra FatCat Records til et andet britisk indie-selskab, Domino Records, der vel efterhånden mest er kendt for at sælge masser af plader med Arctic Monkeys og Franz Ferdinand. Om Animal Collectives kontrakt med Domino signalerer, at gruppen nu for alvor er klar til at bryde igennem til mainstream, skal dog være usagt, men lur os om ikke det nye album nok skal få bandets fanbase til at vokse betydeligt.

"Strawberry Jam" skulle efter sigende bestå af en hel del numre, Animal Collective allerede har spillet live til deres koncerter siden 2005. Den indeholder dog også enkelte helt nye sange, som aldrig før har været spillet live.

"Strawberry Jam" udsendes den 10. september, men folk i cyberspace taler allerede nu om, at nogen har leaket tre numre fra pladen. Animal Collective skal tilbringe en god portion af sommeren på turné, men den bringer dem desværre ikke forbi Danmark.

Tracklisten for "Strawberry Jam" er som følger:

1. Peacebone
2. Unsolved Mysteries
3. Chores
4. For Reverend Green
5. Fireworks
6. #1
7. Winter Wonder Land
8. Cuckoo Cuckoo
9. Derek

Animal Collective på myspace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA