x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Rust runder 26 år

På Rust i København er fødselsdagen altid noget specielt, og når natklubben på fredag fylder 26 år, er der ingen undtagelse for aftenens strabadser. Klokken slår 23 slås dørene op, og det musikalske line-up præsenteres i form af blandt andre Klub 27, D/troit og Pharfar. Dette er dog få procenter af aftenens musikalske plakat, hvor der helt sikkert er lidt for enhver smag.

Hvad: Rust 26 års fødselsdag

Hvor: Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 26. februar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

En fest for verdensmænd

De kalder sig intet mindre end Verdensmænd og består af en flok rejseerfarne og selvudnævnte globale musikhelte. Fredag fejres udgivelsen af ep'en Genreforvirret i Operaen på Christiania, hvor der lægges ud med et besøg på scenen fra aftenens værter. Til at lukke ballet er Motor blevet betroet denne opgave, hvor den danske dj uden tvivl vil sikre sig, at lokalerne ikke forlades, før dansegulvet er danset fladt.

Hvad: Verdensmænd ep-efterfest

Hvor: Operaen, Christiania

Hvornår: 26. februar fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

De dansende elefanter

I Aarhus hyldes elefanterne, når det lokale spillested og natklub Train slår dørene op til en aften i Elefantøllets tegn. Afhængigheden startede tilbage i 1979 med en kasse Elefanter på en tegnestue, og fredag åbnes de samme historiebøger, når Sekuoia lægger vejen forbi med sin skarpe elektronik, Thomas Barfoed fra WhoMadeWho og Roussakis fra Regelbau-musikkollektivet.

Hvad: Elefantbar '16

Hvor: Train, Toldbodgade 6, Aarhus C

Hvornår: 26. februar fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tumult på Vestergade

Fredag gæster dj-duoen Tumult det lokale spillested Ny V58 i Aarhus, hvis lyd bedst kan beskrives som en Ford Escort, der brager ind i et pigekor med fuldt overlæg. Det kommer derfor ikke til at gå stille for sig, når den grumme bas med et twist af forstad og en fuckfinger til janteloven placerer sig bag lydsystemet og sørger for, at festen fortsætter indtil den lyse morgen.

Hvad: Tumult (Natkoncert)

Hvor: Ny V58, Vestergade 58, Aarhus C

Hvornår: 26. februar fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Jam i boxen

Lørdag vender et velkendt koncept endnu en gang tilbage på Culture Box i det indre København, når en samling af de ypperste dj's kommer og vender plader. På programmet er blandt andre Suleiman og Vault 101, samt mange flere, der alle vil udtrykke deres kærlighed til techno og house.

Hvad: Jam The Box

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 27. februar fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA