x

Navneløs er Bukseløs i ny video – og tager på turné

Navneløs er Bukseløs i ny video – og tager på turné

Aarhus-bandet Navneløs er aktuelle med videoen til singlen "Bukseløs", en forsmag på deres andet album "Lava", som er på gaden 1. april. Se den stemningsfulde video nederst.

Navneløs drager i april på Danmarksturné. Se datoer og byer nedenfor.

Hvor orkesteret tidligere har eksperimenteret med stryger- og blæserinstrumenter, er opsætningen på det nye album skåret helt ind til benet. Målet har været at bevare den orkestrale lyd, men samtidigt at skabe et syntetisk og rummeligt lydunivers, der tager udgangspunkt i sfæriske synthesizere og bløde guitarflader.

"Mange af numrene er startet ud som brudstykker og skitser, som vi ikke helt vidste, hvor skulle hen. Det faldt sammen med, at Lin (Rosenbeck, sanger, red.) havde en masse ufærdige tekstidéer, eller strøtanker, liggende. Da det blev sat sammen, gav det hele lige pludselig mening som en række numre, der bygger på nogle små udpluk af følelser og indtryk.", siger guitarist Andreas Ledet.

Lin Rosenbeck uddyber: "På mange måder er det nye album en parring af musik og lyrik, fordi teksterne og musikken langt hen ad vejen er blevet skabt uafhængigt af hinanden. Det blev en slags mantra at holde fast i idéen om brudstykker og prøve at skabe en plade, hvor musikken kunne fungere instrumentalt, ligesom teksterne kunne fungere som digte – og samtidigt i sidste ende smelte sammen til et samlet kunstnerisk produkt."

Livedatoer: 
15. april @ Pitstop 
16. april @ Atlas
22. april @ 1000fryd
24. april @ Jazzhouse
 
Find billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA