x

Tue West tager på forårsturné

Tue West tager på forårsturné

Tue West har i begyndelsen af marts udsendt sit sjette studiealbum, og nu er han klar til at drage på Danmarksturné med et seks mand stort band i ryggen. Der bliver dog også tid til enkelte solo-shows undervejs. Du kan se turnédatoerne her forneden.

Til forskel fra turnéen i kølvandet på opsamlingsalbummet "En Anderledes Opsamling" i 2013, hvor Tue West drog ud med blot to musikere ved sin side, bliver denne turné anderledes bygget op, da Tue West denne gang har et seks-mands band med sig, der tæller en god blanding kreative sjæle og velkendte ansigter fra de danske jazz- og rockmiljøer. Dette orkester tager Tue Wests sange med på en energisk og varieret rejse i et både arrangeret og improvisatorisk univers.

Bandet består af: Jeppe Skovbakke - bas (I Got You On Tape), Jeppe Gram - trommer (Steffen Brandt, Cecilie Norby), Mikkel Ploug - Guitar & lapsteel, Albert Raft - saxofon, Niklas Antonsen - Trombone (Efterklang), Mads Mouritz - Vokal, guitar, keys (Mouritz/Hørslev).

Flere af disse musikere medvirker også på "Der Er Ingen Der Venter På Os", og dermed vil lydbilledet fra det nye album unægtelig kunne blive genskabt på elegant vis, samtidig med at klassikere fra bagkataloget vil få et helt nyt præg.

Tue West uddyber: "Jeg glæder mig til at komme på landevejen med dette energiske hold af musiske personligheder. Har længe drømt om samle et stort og improvisatorisk orkester, og med dette band møder den alternative musik og jazzen mit dansksprogede bagkatalog og det helt nye album. Og så er det virkelig en nydelse at spille med denne flok. De former musikken med en ro og en respekt for sangene og materialet, men er samtidig helt uforudsigelige, spontane og søgende."

"Der Er Ingen Der Venter På Os" udkom den 4. marts og modtog tre stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen under overskriften: "Skilsmissealbum bliver stående på egen banehalvdel." 

Se turnédatoerne her:

FORÅRSTURNÉ 2016

01.04 Klaverfabrikken, Hillerød
02.04 HeadQuarters, Aarhus
14.04 Sigurdsgade, København
15.04 Musikhuzet, Rønne
16.04 Harders, Svendborg
30.04 Stars, Vordingborg
13.05 Forbrændingen, Albertslund
14.05 Studenterhuset, Odense
21.05 Pavillonen, Grenaa

Du kan se musikvideoen til "Lov Mig Det" fra det nye album her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA