x

Chris Cornell aflyser aftenens koncert i Aalborg

Chris Cornell aflyser aftenens koncert i Aalborg

Seattle-legenden Chris Cornell har set sig nødsaget til at aflyse sin koncert i Aalborg i aften grundet sygdom. Det skriver Musikkens Hus via Facebook.

I en udtalelse fra Cornells management lyder det: "Chris er ked af, at han ikke kan optræde i aften i Aalborg på grund af en forkølelse eller infulenza med feber, som forhindrer ham i at rejse. Vi er i gang med at undersøge at flytte koncerten og ser frem til at se jer da."

Det er dog ikke Cornells eneste koncert på dansk jord i denne omgang. Han er også sat til at spille i DR Koncerthuset på tirsdag den 5. april. Om sygdommen også rammer denne koncert, vides på nuværende tidspunkt ikke.

I fredags bragte GAFFA et interview med Chris Cornell. Henrik Tuxen havde interviewet den berømte musiker, der udover at være kendt som solokunstner også har stået i front for Soundgarden og Audioslave. Du kan læse interviewet "You never know about Chris" i GAFFAs artikelsektion her.

Her følger opslaget fra Musikkens Hus: 

 

Det er med stor beklagelse, at Musikkens Hus må aflyse aftenens koncert med baggrund i, at Chris Cornell er blevet syg....

Opslået af Musikkens Hus på 3. april 2016

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA