Nyhed

Chris Cornell aflyser aftenens koncert i Aalborg

Seattle-legenden er blevet syg og er ikke i stand til at udføre aftenens planlagte koncert. Om det vil få konsekvenser for hans koncert i København tirsdag den 5. april, vides endnu ikke.

Seattle-legenden Chris Cornell har set sig nødsaget til at aflyse sin koncert i Aalborg i aften grundet sygdom. Det skriver Musikkens Hus via Facebook.

I en udtalelse fra Cornells management lyder det: "Chris er ked af, at han ikke kan optræde i aften i Aalborg på grund af en forkølelse eller infulenza med feber, som forhindrer ham i at rejse. Vi er i gang med at undersøge at flytte koncerten og ser frem til at se jer da."

Det er dog ikke Cornells eneste koncert på dansk jord i denne omgang. Han er også sat til at spille i DR Koncerthuset på tirsdag den 5. april. Om sygdommen også rammer denne koncert, vides på nuværende tidspunkt ikke.

I fredags bragte GAFFA et interview med Chris Cornell. Henrik Tuxen havde interviewet den berømte musiker, der udover at være kendt som solokunstner også har stået i front for Soundgarden og Audioslave. Du kan læse interviewet "You never know about Chris" i GAFFAs artikelsektion her.

Her følger opslaget fra Musikkens Hus: 

 

Det er med stor beklagelse, at Musikkens Hus må aflyse aftenens koncert med baggrund i, at Chris Cornell er blevet syg....

Opslået af Musikkens Hus på 3. april 2016
ANNONCE