x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Culture Box præsenterer Kölsch

Weekenden starter tidligt, og det ikke alene grundet fredagens Store Bededag. Culture Box i København har inviteret danske Kölsch til at ruske op i det dansende folk med sin melodiske techno, som efterhånden har sikret en solid plads på det tyske label Kompakt. Musikken har blandt andet bragt Kölsch forbi BBC Radio 1, jobs på den legendariske London-klub Fabric, og nu er turen så kommet til Culture Box, hvor den forlængede weekend skydes i gang.

Hvad: Culture Box presents: Kölsch

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 21. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tropiske rytmer på HQ

Torsdag fyres der op for Tortuga Soundsystem på HeadQuarters i Aarhus, hvor manden bag successen og kærlighedseksplosionen Sexual Healing, DJ Mathias "Passion Swayze" Smidt disker op med sprøde kalypsorytmer, der sender danseskoene af sted til Carribien. Der er reggae, dub og moombahton for alle pengene, der kan få enhver til at føle sig som Captain Jack Sparrow.

Hvad: Torsdagskalas x Tortuga Soundsystem

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 21. april fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

Burlesque Hypnotique på indre Vesterbro

Halmtorvet danner denne weekend rammer for en todages burlesque-fest, der kombinerer den frække æstetik fra de tidlige 20. århundrede. Der vil blive aflagt visit af seks forskellige burlesque-kunstnere fra Danmark og Tyskland, og hele syv vinyl-dj's, blandt andre Christian d'Or, der serverer drillende rytmer på Husets Teater.

Hvad: Burlesque Hypnotique

Hvor: Husets Teater, Halmtorvet 9, Kbh. V

Hvornår: 22.- 23 april

Hvordan: Facebook-event

 

Kreutzberg i KBH

Fredag gæster den efterhånden legendariske Kreutzberg-dj Alle Farben spillestedet Pumpehuset i København. Det industrielle rammer kendetegnende det kendte spillested vil uden tvivl stå i fornem relation til den minimalistiske tyske techno, som i flere har domineret alverdens klubber. Alle Farben har lovet et specielt designet sæt på tre timer, så der er altså rigeligt at give sig i kast med, når der tændes op for lydsystemet.

Hvad: Alle Farben @ Pumpehuset

Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. K

Hvornår: 22. april fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Funky George Micheal

Funky Fredag på net nyligt åbnede natklub Sigurdsgade har det med at kaste nogle lækre fester sammen, og denne fredag er ingen undtagelse. Her hyldes en af musikhistoriens største festaber, netop George Michael, så forvent hits som "Too Funky", "Faith" og andet godt fra den sexede godtepose.

Hvad: Funky Fredag – George Michael Overload!

Hvor: Sigurdsgade 39, Kbh. N

Hvornår: 22. april fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Odense introducerer!

Blasé i Odense er tilbage med fjerde omgang "Introducing", som denne gang har danske Emil Kruse på plakaten. Tilbage i 2011 var Emil Kruse den ene halvdel af rap-gruppen SLENG, der foruden Kesi og Gilli var en del af grime-bølgen. Der kan altså forventes stærke sager, når Emil Kruse lægger vejen forbi, sammen med det spritnye stjerneskud Artigeardit.

Hvad: Introducing: Emil Kruse // Artigeardit

Hvor: Bláse Club, Overgade 45-57, Odense C

Hvornår: 22. april fra kl. 23.59

Hvordan: Facebook-event

 

Nu-disco under regnbuen

Lørdag går det endnu en gang ned på Double Rainbow i Aarhus, når den tidligere gæstevært på P3's Unga Bunga, Lou Van lægger lyd til aftenens fest. Der bliuver fyret op for nu-disco og deep house, og så er stilen ligesom lagt.

Hvad: Lou Van // Kompressor

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 23. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA