x

Heartland Festival er klar med spilleplan

Heartland Festival er klar med spilleplan

Heartland Festival kunne i starten af måneden offentliggøre det fulde program til stor begejstring for mange. Her blev blandt andet performancekunstnens superstjerne Marina Abramovic føjet til samtaleprogrammet og Editors, Anne Linnet i Chinah (billedet) fuldendte musikprogrammet.

Nu er festivalen klar med spilleplanen for festivalen. Dørene åbner kl. 13.00 fredag den 10. juni, hvor det første, programmet byder på er samtalen mellem Suzanne Brøgger & Christian Lollike, "om revolution" kl. 14.30. Lørdag den 11. juni lukker WhoMadeWho verdens allerførste Heartland Festival med en kæmpe fest, når de går på scenen kl. 01.00.

Der er dog ændringer i forhold til det tidligere offentliggjorte dagsprogram. Thomas Dybdahl er nemlig flyttet til lørdag, og Pierce Brothers er flyttet til fredag. Et enkelt band mangler stadig at blive offentliggjort til musikprogrammet, det vil det blive i løbet af den kommende måned.

I forbindelse med offentliggørelsen af det fulde program for den første Heartland Festival, udtalte festivalleder Ulrik Ørum-Petersen: "Jeg er meget glad og stolt over det færdige program, vi i dag kan præsentere og syntes, det er lykkedes os at tilføre noget helt nyt til det danske kultur- og eventlandskab. Niveauet indenfor alle de fire indholdsområder er tårnhøjt, og jeg er overbevidst om, at der er en magisk weekend i vente til juni."

Heartland Festival finder sted på Egeskov Slot den 10. – 11. juni 2016. Blandt de optrædende navne kan nævnes The Flaming Lips, Mark Ronson (dj-sæt), Low, Sun Kil Moon, Susanne Sundfør, Blaue Blume og Brian Eno.

Billetter kan købes nu via festivalens hjemmeside eller billetnet.dk og koster 955 kr. for en partoutbillet og 655 kr. for dagsbillet til enten fredag eller lørdag.

Ønsker man at bo på festivalen, kan man vælge mellem at medbringe eget telt eller campingvogn eller at købe opslåede telte. Desuden vil det være muligt at købe en hotelpakke, hvor værelse, shuttle-bus og festivalbillet indgår.

Mere info om Heartland Festival kan findes på www.heartlandfestival.dk

Se det fulde program her www.heartlandfestival.dk/spilleplan


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA