x

Hør Fallulahs nye single, inspireret af serien "Stranger Things"


I dag kan dansk-rumænske Fallulah udgive sin anden internationale single på det amerikanske selskab Instant Records. Nummeret bærer titlen ”Strange World” og er inspireret af den populære Netlix kultserie "Stranger Things".

 Om den nye single udtaler Fallulah:

"Nummeret opstod meget spontant. Fra den første spæde omkvædsidé indsunget på min mobiltelefon, til vi stod med et færdigt nummer i hånden gik det ubeskriveligt hurtigt. Efter jeg, sammen med resten af verden, havde slugt samtlige afsnit af 'Stranger Things' på Netflix, følte jeg mig meget inspireret til at dykke ned i et lidt dystert, men samtidigt opløftende univers beklædt med 80'er-trommer og store synths. Budskabet i sangen er en reaktion på mange af de voldsomme ting, der sker i verden for tiden, og hvordan det kan få mig til at føle mig meget sårbar og udsat, men når alt kommer til alt, er det vigtigste, at vi har kærligheden tættere på os end angsten." 

I februar udgav sangerinden sit album "Perfect Tense", som GAFFA kvitterede med fem stjerner og følgende rosende ord:

"Perfect Tense er et album, der byder på meget mere, end singlerne lovede. Det udfordrer lytteren og tør være sig selv. Det er på én gang simpelt og komplekst. Og Fallulah selv er den samlende kraft, der binder det hele sammen."

I august spillede sangerinden endvidere til Smukfest, hvor hendes optræden også modtog fem stjerner af GAFFA.

Det summes i krogene, at Fallulah tager på Danmarksturné til februar næste år, hvor hun helt sikkert vil spille sin nye single live.

Se musikvideoen til det nye nummer øverst i artiklen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA