x

Radiohead udgiver idyllisk musikvideo til nummeret ”The Numbers"

Radiohead udgiver idyllisk musikvideo til nummeret ”The Numbers"

Radiohead har offentliggjort en ny musikvideo til nummeret ”The Numbers”, som er at finde på den britiske rockgruppes seneste album ”A Moon Shaped Pool” fra maj måned i år.

Den nye video, der nu er tilgængelig på YouTube, er instrueret af Paul Thomas Anderson. Anderson er blandt andet kendt for at have instrueret spillefilmene "Boogie Nights" (1997) samt den Oscar-vindende ”There Will Be Blood” fra 2007. Derudover har Paul Thomas Anderson ageret instruktør i forbindelse med videoer til de øvrige Radiohead-numre ”Daydreaming”, ”Burn The Witch” og ”Present Tense”, som ligeledes alle figurerer på det nye album.

Selve videoen udspiller sig i en idyllisk park i Tarzana i Californien og skildrer Thom Yorke og Jonny Greenwood, der i selskab med en Roland CR-78-trommemaskine sidder og spiller selve nummeret. Afslutningsvis slukker Greenwood for CR-78’en, hvorefter den noget uventet og på mærkværdig vis udbryder "sandsynligvis". Det er ikke første gang, at denne Roland CR-78 gør Radiohead musikalsk selskab. Også i musikvideoen til ”Present Tense” optræder den mystiske trommemaskine.

Se den nye ”The Numbers”-musikvideo herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA