x

Panic! At The Disco dropper album

Panic! At The Disco dropper album

Las Vegas-bandet Panic! At The Disco hittede i stor stil med debutalbummet fra 2005 "A Fever You Can't Sweat Out", og efter at have afsluttet en verdensturné tog gruppens medlemmer ud på landet for uforstyrret at kunne skrive sange til det næste album.

Til NME fortæller guitaristen Ryan Ross, at bandet i begyndelsen følte, at det gik rigtig godt. De havde lyst til skrive i en ny stil efter at have spillet debutalbummets sange i to år, og det kom der en samling ret specielle sange ud af.

Men i juli blev bandets medlemmer enige om, at de nye sange var for langt fra bandets lyd og blev derfor enige om at starte forfra med sangskrivningen.

"Vi blev lidt sindssyge deroppe, kan man vist rolig sige. Vi var fuldstændig isoleret. Det var lidt som terapi. Det var en virkelig udviklende oplevelse for os, fordi nogle af sangene var meget komplicerede – de var udfordrende at skrive, men jeg ved ikke, om det ville have været det bedste for bandet at udgive den plade".

Men selvom alle sangene blev droppet, er bandet fortsat ved godt mod. Ross fortæller, at de er startet forfra med at skrive sange, og at de forventer at have materiale til det næste album klar til februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA