x

Vi Elsker 90'erne indtager Tivoli med Aqua i spidsen

Vi Elsker 90'erne indtager Tivoli med Aqua i spidsen

Det populære omrejsende popshow "Vi Elsker 90’erne" kan for første gang opleves i Tivoli, når navne som Aqua, Cut 'N' Move, Dr. Alban, Haddaway, DJ Sash!, Twenty 4 Seven, Dr. Bombay, Blå Øjne og Drömhus gæster Plænen den 19. august.

Det sker med stribevis af 90'er-eurodancehits som "Barbie Girl", "Get Serious", "Sing Hallelujah", "What Is Love?", "Ecuador", "Slave to the Music", "Rice & Curry", "Romeo" og "Vill Ha Dig". I øvrigt samme dag, som Copenhagen Pride går gennem Københavns gader.

Aqua har flere gange tidligere spillet deres store hits på Plænen i Tivoli. Da firkløveret – som i dag kun er en trio, da Claus Norreen ikke tager del i genforeningen – spillede i Tivoli i 2009, fik bandet Tivoli til at lukke indgangene efter at have samlet 33.000 publikummer, og i 2011 nærmede koncerten sig også udsolgt med 31.000 publikummer.

Aqua-sangerinde Lene Nystrøm ser frem til at spille i Tivoli igen:

”Det at spille i Tivoli er en stor ære for alle danske kunstnere, vil jeg mene. For os er det minder for livet at møde publikum på Plænen i Tivoli i dens enormt smukke omgivelser, hvor tradition og stolthed fører an. Vi er så taknemmelige over at få lov at optræde i dette fantastiske eventyrland nok en gang, og vi kommer til at poprocke Plænen med enormt overskud og helt klart have nogle overraskelser for publikum. Vi glæder os meget.”

Aquas koncert i Tivoli bliver bandets eneste koncert i indre København i sommermånederne.

De sidste navne til 90'er-festen i Tivoli offentliggøres senere.

Tivolis programchef, Rune Erbs Ledet, er begejstret for at få "Vi Elsker 90’erne" til Tivoli:

”I 90’erne blev nogle af de største pophits skabt, og det er hits, som sidenhen har lagt grobund for den musik, der i dag bliver streamet i lange baner. "Vi Elsker 90’erne" er et event, der betingelsesløst hylder nostalgi-poppen og den kæmpe fest, vi – der var unge i 90’erne – havde. Det er jeg glad for, at vi, for en enkelt aften, kan fejre i selskab med vores mange pop-lade gæster," siger han.

Billetsalget begynder 18. januar.

 

Vi Elsker 90'erne kan også opleves følgende steder:

27. maj: Rådhusplænen, Rødovre

3. juni: Kongens Have, Odense

4. juni: Mølleparken, Aalborg

19. august: Rådmandshaven, Næstved

26. august: Jysk Væddeløbsbane, Aarhus

26. august: Sportspladsen Hjaltesvej, Holstebro

 

Varm op med klassikeren "Barbie Girl":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA