Nyhed

Hvad vil du spørge Martin Brygmann om?

Komikeren, musikeren og skuespilleren svarer på spørgsmål fra GAFFAs læsere

Mangefacetterede Martin Brygmann, som både er komponist, skuespiller og musiker, udgiver til august sin engelsksprogede plade ”Bates Delight.” I den anledning svarer Martin Brygmann på spørgsmål fra GAFFAs læsere. Du kan skrive dit spørgsmål i kommentarfeltet herunder eller på de sociale medier med hashtagget #martinbrygmannsvarer, og så vil de bedste af spørgsmålene ryge videre til Brygmann, der besvarer dem i det kommende nummer af GAFFA og her på GAFFA.dk.

Selve albummet ”Bates Delight” er produceret af Brygmann selv, i samarbejde med den svenske arrangør Pål Svenre. Musikken er indspillet Atlantis Studio i Stockholm, hvor også legendariske ABBA i sin tid indspillede deres første seks albums.

Albummet ”Bates Delight” er et projekt drevet af kærlighed til musik. Brygmann fortæller: - Det handler om alle de følelser, livet fylder mig med – fra angst til fryd.  


Udspillet ”Driving” er en sommersang, som absolut kan spilles på en solrigdag på tur i bilen. Med en fortløbende tekst, hvor hovedpersonen har en stor forkærlighed for sin nye hurtige bil, er han ikke sen til at invitere sin elskede på en prøvetur. Med åben kaleche suser de af sted ud i sommeren med vind i håret – uden at vide hvor de skal køre hen. Efter et par omkvæd falder mørket på og C-stykket bringer uheldigvis kæresteparret til det lidt uhyggelige motel ”Bates Delight.” 

Titlen på albummet er taget netop fra singlen ”Driving,” hvor det forelskede par i et kort glimt får deres lykkelige romance afbrudt af Hitchcock’sk uhygge.

Martin Brygmann er blevet opgjort af KODA til den mest spillede danske kunstner på radio i 15 år med sangen ”Vent på mig.” I 2015 modtog Brygmann DJBFA’s komponistpris og har gennem årene vundet fire danske Grammy’er for blandt andet Årets Danske Hit og Årets Danske Radio Hit for sine kompositioner til Lex&Klatten og Det Brune Punktum.


ANNONCE