x

Julie Maria og Mads Langer skriver teatermusik

Julie Maria og Mads Langer skriver teatermusik

I tre uger har landets musikalske talentmasse konkurreret om at skrive titelsangen til Mungo Parks opsætning af Shakespeares "Othello".

Det resulterede i 137 uploadede bidrag i alle genrer på konkurrencesiden på MyMusic.dk.

Og vinderen af konkurrencen, som er blevet til i samarbejde mellem MyMusic.dk og Mungo Park, blev altså Mads Langer og Julie Marias "Forbandet Stille".

Juryen bestod af repræsentanter fra Mungo Park og Fake Diamond Records, og om valget af Mads Langers og Julie Marias bidrag fortæller teaterdirektør Martin Lyngbo:

"Mads Langer og Julie Maria har skabt en sang, der både er bevægende og intelligent. Teksten knytter forbindelsen fra Othellos evige temaer til de kærlighedsdrømme og tragedier, vi alle kender. Musikken og vokalen er blændende. Nu har jeg hørt den mange gange, og får stadig gåsehud hver gang".

Julie Maria og Mads Langers samarbejde er ganske nyt, men allerede meget frugtbart for begge parter:

"Nogle gange bliver det lidt ensomt at sidde og skrive sin musik alene, og derfor er det skønt at møde en ligesindet, man kan sparre med", fortæller Julie Maria, der ligesom Mads Langer tilhører en ny generation af unge sangskrivere på vej frem.

Mads Langer supplerer:
"Det er fedt, som en kvinde- og mandsstemme nogle gange passer så godt sammen. Så det var oplagt at skrive en duet til konkurrencen".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA