x

Antony i ny konstellation

Antony i ny konstellation

Sammen med en gruppe andre New York-kunstnere betræder Antony (billedet) nyt musikalsk territorium med projektet Hercules & Love Affair, der udgiver selvbetitlet debutplade den 10. marts.

Med baggrund i college-baserede dance-projekter og kunstscenen i New York har Andrew Butler nu samlet tre venner i et samarbejde centreret omkring Butlers materiale, som blander futuristisk elektronica med klassisk dance-musik.

Foruden Antony, der de senere år har vundet stor anerkendelse langt uden for New York-scenen, er der tale om Nomi og Kim Ann Foxmann.

Nomi mødte Antony for adskillige år siden til en af dennes koncerter, og har blandt andet arbejdet med Debbie Harry og CocoRosie, foruden en række New York-baserede dj's og hip-hop-artister.
Hendes egen solodebut, den selvbiografiske "Lost in Lust", er blevet kaldt en blanding af Wu-Tang Clans beats og Sades vokal. På den kommende "Hercules & Love Affair" er hun i den vokale front på nummeret "You Belong".

Kim Ann Foxmann var en del af San Franciscos klubscene i 90'erne, inden hun flyttede til New York og stiftede bekendtskab med Butler, som hun siden har arbejdet sammen med i forbindelse med diverse kunstprojekter.

Og nu samles de fire altså om projektet Hercules & Love Affair. Singlen "Blind" udkommer 3. marts og pladen som nævnt en uge senere.

Besøg Herlues & Love Affair på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA