x

Månedens Demo live udvider

Månedens Demo live udvider

Denne fredag er første stop i en lille tour med fire koncerter for denne måneds demo, Københavnske Supercharger. De starter på Lades Kælder i København fredag den 10. januar, og spiller allerede dagen efter i Nykøbing Falsters Kulturfabrikken. Den 25. gælder det Fermaten i Herning, og dagen efter Slagelse Musikhus.

En travl måned for Supercharger, der netop er vendt hjem fra en Englands-tour med tasken fuld af live-erfaring og energi. Stilen trækker både på sydstats-rock, garage og klassisk rock som AC/DC. ”Der er ingen tøven, slinger eller leflen, men rawk for alle pengene. Det er ikke trendy svensk garagelyd eller konceptorienteret indie det her, men beskidt rock med attitude, whisky og guitaren hængende lavt”, som man kan læse i GAFFA i denne måned. En anmeldelse, der i det hele taget holdt fast i troværdigheden og energien på demoen.

På Lades får de selskab af ligeledes københavnske The Failures, der stiller med medlemmer fra City-X, Stalin Staccato, The White-Outs og en stribe andre bands. Det er en stærk trio, der holder fast i en lyd, de fleste nok kender bedst fra de første D-A-D-plader. En usentimental lyd fra fortiden, leveret ægte og sejt.

Det bliver nok den mest rockin’ aften i Månedens Demos historie indtil videre.

Superchargers hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA