SURPRISE: Ny ep fra MØ

SURPRISE: Ny ep fra MØ

MØ har tidligere på ugen flaget for releasen af sin nye single, men hun har netop løftet sløret for, at singlen blot var foreløber for en ep, som er på gaden nu. 

Ep'en hedder When I Was Young og indeholder seks helt nye sange. Det er MØs første multitrack-udgivelse, siden hun udgav debutpladen No Mythologies To Follow. Ifølge en pressemeddelelse udkommer ep'en efter tre års arbejde på seks individuelle sang, der nu alle er samlet på When I Was Young.

Hovedpersonen udtaler selv:

– Det har været et skønt flashback at producere ep’en, fordi jeg glemte de små ting; hvordan man kombinerer sangen, sangteksten, sangtitlen og artworket. Det bare at være til stede i en boble af energi er så fucking overdrevet. Det er fantastisk at være i stand til at skabe et univers.

When I Was Young viser et differentierende katalog af musik, og på den måde omfavner hun både de fans, der elsker hendes up beat-tracks og de mere stille og melankolske:

– De her år har været en læringsproces omkring, hvad der er vigtigt, og det er, hvad denne ep reflekterer over. Sangene er udvalgt instinktivt og ud fra en god mavefornemmelse. De tager både udgangspunkt i et tilbageblik og et kig fremad.

Lyt til ep'en her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA