x

Death Cab For Cutie udsender nyt

Death Cab For Cutie udsender nyt

Et besøg på den officielle Death Cab For Cutie-webside giver mulighed for at se en lille montage af optagelser filmet under indspilningerne til gruppens kommende album.

Bandet har ifølge filmen brugt 44 dage i Seattle, Portland og San Francisco, hvor de har indspillet nyt materiale til deres sjette album, der vil ligge klar i slutningen af maj.

Det kommende album får titlen "Narrow Stairs", og bandet har indtil videre frigivet sangtitler som "Bixby Canyon Bridge", "I Will Possess Your Heart", "Casino Blues" og "The Ice Is Getting Thinner".

De fire dødstaxaer får hjælp undervejs af John Roderick fra The Long Winters og David Bazan fra Pedro The Lion på en plade, som guitarist Chris Walla over for Billboard beskriver som "rigtig mærkelig" og som "et album med tænder".

Bandet fortæller desuden, at det bliver et polariseret album med både melankolske og larmende sange, der blandet andet trækker på bassist Nicholas Harmers smag for "tung, mudret, langsom metal" og Wallas fornyede kærlighed til synth-punk-bandet Brainiac.

"Narrow Stairs" kommer som en opfølger på albummet "Plans", der var gruppens mest succesfulde album til dato. Pladen var samtidig gruppens mest afdæmpede, og det skal derfor blive spændende at se, hvordan gruppens nyvundne fans tager imod bandets stilskifte.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA