x

Stjernenavne giver koncert i asylcenter

Stjernenavne giver koncert i asylcenter

De omkring 500 beboere i asylcentret Sandholm får onsdag mulighed for at opleve en stribe af de største navne i dansk musik.

Inspireret af de seneste måneders debat om asylansøgernes forhold i Danmark har Kira Skov taget initiativ til koncerten og har inviteret Caroline Henderson, Annisette, Marie Fisker, Nikolaj Nørlund og Rhonda Harris med til Sandholm.

Arrangementet er stablet på benene af Kira Skov, som på tre dage har samlet sine musikalske venner, der stiller op gratis. De praktiske omkostninger betales af Amnesty International og Dansk Artist Forbund.

Kira Skov udtaler i en pressemeddelse for arrangementet:

”Jeg har fulgt med i debatten om de afviste asylansøgere, og jeg er træt af at skamme mig over at bo i et land, som tager så dårligt imod fremmede i nød.

Vi er en del, som gerne vil være med til at give disse mennesker en anderledes velkomst, hvis man overhovedet kan kalde det det, når mange af dem har siddet spærret inde i ingenmandsland i, hvad der må føles som en uendelighed.

Derfor har vi arrangeret en koncert i Center Sandholm, en fest for de mennesker, som bor der, og forhåbentlig et friskt pust og en lille trøst for en aften.

Jeg synes, at det er tid til noget næstekærlighed, og vi har tænkt os at skrue op for musikken og farverne og repræsentere en anden og kærligere side af Danmark”

Koncerten finder sted på onsdag, og der er tale om et lukket arrangement for beboerne i Sandholm asylcenter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA