Nyhed

VILDT BARN: The Savage Rose tager på turné – og fejrer ikonisk album

Annisette og kompagi har valgt at kommende turné efter et helt særligt album

Siden de blev dannet tilbage i 1967, har The Savage Rose været en konstant bestanddel på den danske musikscene med regelmæssige turnéer og ikke mindre end 23 studiealbum.

I 2020 blev bandet sågar tildelt den fornemme ærespris til Danish Music Awards for deres fortsatte bidrag til dansk musikhistorie.

Nu er bandet endnu engang klar til at rejse rundt i det danske land. Det sker på en længere turné, der starter til april på Remisen i Brande og slutter med en koncert i Operaen til juni.


Den kommende turné har fået titlen ”Wild Child-tour” som en hyldest til 1973-albummet Wild Child, der i år kan fejre 50-års jubilæum.

Også GAFFA har taget del i jubilæumsfejringen af det store album og bragte i starten af måneden et fotogalleri med fire årtiers billeder af The Savage Roses imponerende karriere.  

I februar spillede The Savage Rose en udsolgt koncert i Musikhuset i Aarhus – en koncert, det blandt andet modtog fem stjerner af GAFFAs Espen Strunk:


”Hvis man ser bort fra detaljer i sætlisten, kunne i aften lige så godt have været for tredive år siden eller (forhåbentlig) om nogle år. Annisette gør sin særlige ting, uanfægtet af tidens tendenser – og hun er heldigvis omgivet af musikere, som tilsyneladende forstår tyngden i at være med i den smukke og store fortælling, der hedder Savage Rose,” lød vurderingen blandt andet.

Senest, gruppen var albumaktuel, var tilbage i 2017, da de udgav albummet Homeless. Her var det også Strunk, som anmeldte – denne gang med fire stjerner til albummet

”Frank Hasselstrøms trækbasun føjer klædelig soul-bund til lydbilledet – et ekko af 1972-højdepunktet Babylon – og Palle Hjorth, Rune Kjeldsen og co. Er stadig glimrende musikere. Ligesom tekstuniverset stadig er mere sympatisk end storartet, sådan i rent poetisk forstand,” lød vurderingen blandt andet.


The Savage Rose anno 2023 består udover sanger og tekstforfatter Annisette, af Lars Nissen (guitar), Frank Hasselstrøm (blæsere og keys), Dan Hemmer/Daniel Fridell (Hammond og keys), Jacob Haubjerg (bas), Anders Holm (trommer) samt Naja Rosa Koppel og Amina Carsce Nissen (begge på kor). 

Billetter til den kommende turné kan findes her

Oversigt over turnédatoer 


19.04 Remisen, Brande

23.04 Slagelse Musikhus

25.04 Tøjhuset, Fredericia


27.04 Gjethuset, Frederiksværk

01.05 Gram Slot, Gram

03.05 Sidesporet, Holbæk


04.05 MantziusLive, Birkerød

08.05 Musikhuset Aarhus

10.05 Skråen, Aalborg


11.05 Paletten, Viborg

03.06 Operaen, København

04.06 Operaen, København


Stort Annisette-interview før Savage Roses 50 års jubilæumskoncerter: – Vi er nødt til at vågne op

ANNONCE