x

Ny video fra Danmarks unge mørkemand


Den 24-årige danske sanger og sangskriver IAMJJ er klar med en ny musikvideo til sangen "You in My Arms". Nummeret er en forsmag på hans debutalbum Bloody Future, der udkommer i begyndelsen af 2018. Se videoen ovenfor.

IAMJJ med det borgerlige navn Jakob Jensen udgav i efteråret 2016 sin selvbetitlede debut-ep og har især gjort sig bemærket med sin usædvanlig dybe stemme. Til GAFFA fortæller han:

– En diamant bliver jo kun skabt under pres, så når man er presset, og man føler, at hele verden brænder uden for ens vinduer, så skal man skrive sig ud af den flamme der. Hvis der er nogle ting i mit eget liv, jeg ikke har kunnet forstå, så har jeg ved hjælp af sange og musik prøvet at sætte nogle ord på, hvordan mennesker er, og hvorfor de gør, som de gør.

Du kan læse et længere interview med IAMJJ i GAFFA januar, der er på gaden fredag den 5. januar.

Da IAMJJ spillede på NorthSide 2017, skrev GAFFAs anmelder blandt andet følgende:

"IAMJJ’s største styrke og særkende er ubetinget hans særdeles dybe og hæse stemme, der slet ikke lyder, som om den kommer fra en pæn ung mand på 23 år. IAMJJ fremstår som en mand, der har kæderøget og drukket whiskysjusser, siden han lå i vuggen, og at høre ham synge er næsten som at lytte til jordens kontinentalplader banke mod hinanden. Hvordan han lyder, når han bliver 70, tør jeg slet ikke tænke på."

LÆS OGSÅ: Behagelige brummerier – anmeldelse af IAMJJ, NorthSide Festival 2017


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA