x

Bebe Rexha hitter med Nik & Jay look-alikes

Bebe Rexha hitter med Nik & Jay look-alikes

Amerikanske Bebe Rexha er både en anerkendt sangskriver og dygtig sangerinde. Ikke nok med at hun står bag nogle gigantiske hits, er det også hendes stemme, der præger flere af dem de sidste par år. Samlet set er hendes sange streamet over en milliard gange, og hun har haft hele fem sange på Billboard’s Top 40-hitliste – og det er derfor ikke så mærkeligt, at nogle af verdens største artister flokkes om hende for at nyde godt at hendes talenter.

Faktisk blev Bebe Rexha allerede som teenager anerkendt for sine sangskriver-evner, da Grammy Day-komiteen udnævnte hende som Best Teen Songwriter ved deres årlige event. Siden da har hun for alvor slået sit navn fast ved at skrive store hits for bl.a. Selena Gomez og ikke mindst Eminem og Rihanna, der indtog 1. pladsen på den officielle amerikanske hitliste med hendes sang ”Monster” i 2013. Og hun blev for alvor kendt som sangerinde, da hun to år senere udgav sin første EP og samtidig sang på rapperen G-Eazy’s megahit ”Me, Myself & I”, EDM-stjernen Martin Garrix’ top 30-sang ”In the Name of Love” og ”Hey Mama” med David Guetta, Nicki Minaj og Afrojack.

gallery_large

Sidste år fulgte hendes første rigtige album ”All Your Fault”, som består af to EP’er og indeholder bidrag fra prominente rappere som Ty Dolla $ign, Lil Wayne og Gucci Mane på flere af singlerne. Men det er ikke kun rappere, der medvirker på Bebe Rexha’s sange. Hun har nemlig også indledt et overraskende samarbejde med country-duoen Florida Georgia Line på tracket ”Meant to Be”, som har sikret Bebe Rexha hendes allerførste topplacering på den amerikanske country-hitliste. Herhjemme har ”Meant to Be” også fundet vej til toppen af listerne. Giv ”Meant to Be” et lyt lige her: 

Florida Georgia Line er et af de absolut hotteste country acts i USA lige nu, men herhjemme er de indtil videre mest kendt for deres udseende. Flere hævder nemlig, at Tyler Hubbard og Brian Kelley fra Florida Georgia Line ligner danske Nik & Jay på en prik, og Natholdet har da også konfronteret den danske duo med udsagnet.

Du kan se videoen til ”Meant to Be” her og selv bedømme, om der er noget om snakken 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA