x

Poison giver eksklusiv europæisk koncert

Poison giver eksklusiv europæisk koncert

Hvis man er til 70'er- og 80'er-metal, så er den årlige Sweden Rock-festival en gavebod af format, og i år er ingen undtagelse.

På programmet finder man allerede navne som Judas Priest, Def Leppard, Whitesnake og Testament, og nu hiver festivalen endnu en langhåret kanin op af hatten.

Det er nemlig lykkedes bagmændene bag festivalen at få Poison til Sverige til juni, hvor de ikke har været i 18 år, og samtidig er det deres første koncert overhovedet i Europa i 15 år.

Bandet møder op i den oprindelige besætning med Bret Michaels, Bobby Dall, Rikki Rockett og ikke mindst C.C. Deville, der efter en otte år lang pause fra bandet i 1999 vendte tilbage til Poison.

Gruppens musikalske storhedstid ligger nogle år bag dem, men de udsendte faktisk sidste år albummet "Poison'd!", der indeholdt coverversioner af sange som "Suffragette City" (David Bowie), "What I Like About You" (The Romantics), "Dead Flowers" (The Rolling Stones) og sågar også findes i en udgave med Sexy Back" (Justin Timberlake) som bonustrack.

Så mon ikke nogle af disse sange vil snige sig ind på en sætliste, der formodentlig også kommer til at indeholde hits som "Talk Dirty To Me", "Unskinny Bop" og "Every Rose Has Its Thorn".

Sweden Rock afvikles i dagene 4.-7. juni i Sölvesborg, og billetter kan købes via festivalens webside.

Sweden Rock


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA