x

The Attic Sleepers er klar med flot GIF-video

The Attic Sleepers er klar med flot GIF-video

Den danske indiepopduo The Attic Sleepers er klar med en flot video til deres sang "8283". Konceptet i videoen er, at GIF-filer, fundet på det store internet, blandt andet med klip fra diverse kendte og mindre kendte film, tv-serier og musikvideoer, fortolker og fortæller sangteksten gennem hele videoen. Se videoen nedenfor.

Det er Maya SB – som laver visuals for Soleima og Roskilde Festival – der har lavet den originale video. "8283" er åbningsnummeret på The Attic Sleepers' debutalbum Transit, som udkom 1. september sidste år og fulgte op på debut-ep'en Lanquin fra 2015. GAFFAs anmelder Jens Dræby var godt tilfreds med albummet, som han tildelte fire stjerner med blandt andet følgende ord:
 
"Man befinder sig i Matias Barfoeds og Matias Knigge Laursens trygge hænder på det længe ventede debutalbum fra bandet med de vedkommende melodier og den betagende stemme. Albummets kun 35 minutter med flotte produktioner vidner om en arbejdsgang, der har skåret albummet ind til sin nærende knoglemarv, hvorfra især et nummer som Leopard springer frem." Læs hele anmeldelsen her.
 
The Attic Sleepers har netop taget hul på deres Tysklandsturné, og i marts kan man opleve dem på danske spillesteder:
 
08.03 Stage, Huset KBH, København
09.03 Studenterhuset, Odense
10.03 Tapperiet, Køge
16.03 Huset, Aalborg
17.03 Paletten, Viborg
23.03 Von Hatten, Randers
24.03 Harders, Svendborg
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA