Nyhed

Ikonisk rockgruppe har startet nedtælling

GAFFA.dk – Alt om musik

Smashing Pumpkins ser ud til at have noget vigtigt på hjerte.

På torsdag klokken 18.00 dansk tid er nedtællingen slut på Smashing Pumpkins' hjemmeside. I sidste måned hintede Billy Corgan (vokal, guitar) og Jimmy Chamberlain (trommer) på Instagram, at der er nyt materiale på vej fra Smashing Pumpkins' originale lineup – dog uden D'Arcy Wretzky-Brown (bas).

LÆS OGSÅ: Gendannet Smashing Pumpkins-lineup lækket


Derefter afslørede Corgan, at bandet var i studiet med stjerneproduceren Rick Rubin (Johnny Cash, Metallica, Slayer og mange flere). Rubin var også producer på Corgans solo-album fra sidste år. Der er dermed ingen overraskelse i, at Rubin er indblandet i den meget omtalte genforening af '90'er-bandet.

Nu er Smashing Pumpkins' officielle hjemmeside blevet opdateret med et ur, der tæller ned til den 15. februar klokken 18.00. Hvad der kommer præcist til at ske er uklart, men rygterne varsler nyt album. Måske kommer der tilmed snart en ny single? Måske offentliggøres tilmed en tour?

LÆS OGSÅ: Lyt: Frontfigur fra Smashing Pumpkins klar med ny single


Artiklen fortsætter under videoen

Se musikvideoen til "Tonight, Tonight" fra 1995:


For nogle uger siden gik bandets originale bassist D'Arcy Wretzky-Brown ud og bekræftede, at der var planlagt en genforening, men Billy Corgan havde valgt at fortsætte med en anden bassist end hende.

Hvem der skal spille bas i bandet, er endnu ikke blevet annonceret. Flere fans spekulerer på, om Jeff Schroeder, der tidligere har spillet i bandet, vil overtage pladsen.

ANNONCE