x

Eric Clapton på Danmarks Smukkeste Festival

Eric Clapton på Danmarks Smukkeste Festival

Så er Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg klar med de første navne til sommerens musikprogram. Tidligere i dag kunne vi her på hjemmesiden fortælle, at Katie Melua dukker op på festivalen, men nu er det så offentliggjort, at den unge sangerinde gøres selskab af en af rockens sværvægtere - nemlig Eric Clapton.

Eric Clapton spiller på Danmarks Smukkeste Festival den 10. august, og festivalledelsen betegner Clapton som det største navn, de har kunnet præsentere på festivalen nogensinde. Så det skal blive spændende at se, hvad den aldrende sanger og guitarist byder på under bøgen til sommer.

Sidst Clapton spillede i Danmark i Augustenborg Slotspark, fik han blandt andet følgende ord med på vejen af GAFFAs anmelder:

"Fine akustiske versioner af ”Back Home” og ”I Am Yours” viste Eric Clapton evner som sangskriver i den mest nøgne form, og i en fænomenal version af ”Nobody Knows You When You’re Down And Out” demonstrerede bandet, hvordan selv simpel instrumentering kan være uhyre effektiv.

De afdæmpede numre illustrerede i det hele taget den spændvidde, Clapton har i sit repertoire, indenfor hvilket han mestrer hvert eneste hjørne ned til mindste detalje."

Ud over Katie Melua og Eric Clapton er følgende navne blevet offentliggjort til Skanderborg Festival: Nightwish, Kashmir, Ace Of Base, TV-2, Volbeat, Spleen United, Mercenary og flere

Se alle de offentliggjorte navne her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA