x

The Who arbejder på nyt album

The Who arbejder på nyt album

Pete Townshend skriver på sin blog, at The Who for tiden arbejder på en opfølger til ”Endless Wire” fra 2006. Arbejdet med sangene til den nye plade sker dog ikke i fællesskab i gruppen.

Townshend udtaler:

”Roger arbejder på sin egen idé om en plade med produceren T-Bone Burnett, der er en af mine gamle venner.”

T-Bone Burnett har blandt andet skrevet soundtracket til Coen Brothers-filmen ”O Brother, Where Art Thou?” ligesom han arbejdede med Reese Witherspoon og Joaquin Phoenix under indspilningerne til ”Walk The Line”.

Herudover har Burnett arbejdet på en række film-soundtracks, skrevet en anselig mængde sange, og i 70'erne spillede han med i Bob Dylans Rolling Thunder Revue-band.

Om sine egne bidrag til den kommende Who-plade siger Pete Townshend, at han regner med at komme op med materiale, der peger i retningen af et mere konventionelt The Who-album.

Herudover afslører Townshend også, at han ikke er afvisende over for at skulle spille nogle festival-jobs. Han har ikke lyst til at skulle på tour igen, men kunne godt tænke sig at spille på et par festivaler bare for sjov, skriver gigwise.com.

Grunden til, at Townshend ikke er varm på tanken om en større turné, er at han føler, at han er nødt til at fokusere på skriveriet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA