x

Eddie Vedder tager på solo-tour

Eddie Vedder tager på solo-tour

Sidste år udgav Eddie Vedder solo-pladen ”Into The Wild”, der også fungerer som soundtrack til Sean Penn-filmen af samme navn. Til dette års Golden Globe uddelinger modtog Vedder en pris for nummeret ”Guaranteed”.

Ud over ”Into The Wild”-albummet har Eddie Vedder også indspillet solo-materiale til filmen ”Body Of War”, som vi tidligere har omtalt her på GAFFA.dk.

Det er materialet fra ”Into The Wild” og ”Body Of War”, som vil danne grundlaget for Vedders amerikanske solo-turné, der starter i Vancouver den 2. april.

Vedders solo-turné vil dog ikke få indflydelse på Pearl Jams yderligere virksomhed, og bandet er da også hovednavn på Bonnaroo-festivalen sammen med Metallica, Kanye West og Willie Nelson.

Efter at have spillet på Bonnaroo, der afholdes i Tennessee, har Pearl Jam ifølge gigwise.com planer om at gå i studiet for at indspille en ny plade, der vil følges op af en turné.

Om bandet i den forbindelse kommer forbi Danmark og giver en koncert af samme kaliber, som den i Forum i juni sidste år, kan man jo så kun håbe på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA